KRISZTATORNA NŐI TORNASZOBA SZEGEDEN

Zenés gimnasztika, gerinctorna, kezdőknek, túlsúlyproblémával küzdőknek EGYÉNILEG és PÁRBAN. Helyszín: Szeged Ősz utca elején lévő tornaszoba. Érdeklődni lehet: 20/520-7526

Szia, szeretettel üdvözöllek! Vigyor

2-04-146e6f9c871cc5354e7be7c098edf814179529061d2f51e80bf28002e7f2edca-v.jpg

Először is köszönöm, hogy meglátogattad  honlapomat! Vigyor

Kérlek nézd el nekem a tegeződést...úgy gondolom, talán így közvetlenebbül szólhatok hozzád.

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Varga Krisztinának hívnak. Végzettségeimet tekintve diplomás óvodapedagógus vagyok, aerobik edző és svédmasszőr. 

1993-ben (18 éves koromban) ismerkedtem meg az aerobikkal és a rabjává váltam. Munkám mellett szinte minden szabadidőmet a hobbimnak szenteltem. Ösztönösen ráéreztem a sport stresszoldó és hangulatjavító szerepére.

Közben annyira a mindennapjaim része lett ez a mozgásforma, hogy elgondolkoztam azon, miért ne rendezhetném egységbe az eddigi ismereteimet és szerezhetnék szakképesítést edzőként? Így tehát beiratkoztam a BIBARC TÜNDE FiTNESS SCHOOL AEROBIK EDZŐ tanfolyamára, ahol sikeres vizsgát tettem 2012 nyarán (bizonyítványomat az oldal alján láthatod) Jelenleg egy szegedi edzőteremben dolgozom (a fenti kép ott készült  ), ahol CSOPORTOS gerincgimnasztika és aerobik órákat is tartok. (Ha van kedved, keress bátran és mondom a részleteket ezzel kapcsolatban is Vigyor).

Kifejezetten kezdőkkel, formálódni vágyókkal, testsúly- és enyhe mozgásproblémával küzdőkkel, valamint idősebbekkel foglalkozom szívesen EGYÉNILEG, illetve PÁRBAN, amikor is nem a mennyiségen, hanem a minőségen van a hangsúly.

Nagyon fontosnak tartom a torna mozgáselemeinek helyes megtanulását, hiszen a későbbiekben ezen múlhat az izületek egészsége! Éppen ezért 2013-ban elvégeztem Budapesten az ALMÁSY CSILLA GERINCKONCEPCIÓ által szervezett PREVENTÍV GERINCTRÉNING képzést, és ezzel egy időben a FITNESS COMPANY által szervezett SZEMÉLYI EDZŐ képzés is. 2015-ben kiegészítettem tudásomat egy új eszköz, az SMR HENGER (Self Myofascia Release) használatával kapcsolatosan. Ez egy kompressziós önmasszírozó eljárás neve, ami az izompólya önmasszázsát jelenti, egy speciális henger segítségével (bizonyítványaimat az oldal alján láthatod)

Mindenkivel együtt végzem a gyakorlatokat a torna elejétől a végéig. Vigyor Hiszek a helyes mintaadás és a személyes példamutatás pozitív, lelkesítő erejében! 

Jelenleg SZEGEDEN AZ ŐSZ UTCÁBAN lévő KRISZTINAEROBIC TORNASZOBÁBAN találkozhatunk egyénileg és párban (vagy csoportos óra keretében a munkahelyemen lévő edzőteremben).

Kérdéseidre választ kaphatsz a lap bal oldalán is, ha kicsit följebb görgetsz, az oldalak (menü) téged érdeklő pontjaira kattintva. KÉPET A TORNASZOBÁRÓL A "KÉPEK ÉS TUDNIVALÓK" MENÜPONTBAN TALÁLSZ 

Várlak nagy-nagy szeretettel.

Krisztina 

aerobic_1.jpgletoltes.jpg

oklevel_gerinctrening2.jpgsmr_oklevel_2.jpg

fitness_company_szemlyi_edzo_oklevel.jpg

 

      

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 36
Heti: 9
Havi: 328
Össz.: 38 395

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
KRISZTATORNA NŐI TORNASZOBA SZEGEDEN - © 2008 - 2018 - aerobicszeged.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »