KRISZTATORNA - NŐI RETRO MOZGÁS ÉS- TORNASZOBA SZEGEDEN

Zenés gimnasztika, gerinctorna, átmozgató edzés kezdőknek, túlsúlyproblémával küzdőknek, idősebbeknek, mozogni vágyóknak EGYÉNILEG. Helyszín: Szeged Ősz utca elején lévő tornaszoba. Érdeklődni lehet: 20/520-7526

 

Eszközök   

1. SAJÁT TESTSÚLYOD

Veled, mint kezdő sportolni vágyóval ezt az "edzési eszközt" használjuk legtöbbször. Tárgyi eszközök nélkül, a saját tested súlya küzd a gravitáció ellenében és hiszed vagy sem, de igen komoly tréningekben lehet így részed Meglepett

2. KÉZI SÚLYZÓK

 

 db-3.jpg                                        Biztosan nem teljesen ismeretlen számodra, mivel ez az egyik legismertebb és legkönnyebben használható eszköz. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy az eltérő fejlettségű vendégek is megtalálják a nekik megfelelő terhelést. Elsősorban a felsőtest erősítésére, valamint egyéb erőgyakorlatok nehezítésére használjuk majd. 

3. SZÉK                                                                                                                                     

A szék gyakorlatok ideális megoldást jelentenek abban az esetben, ha kezdő vagy, esetleg nagyon régen tornáztál, túlsúllyal küzdessz vagy az izületeid gyengébbek. Javítja a testtartást és stabil alátámasztásával megkönnyíti a torna helyes végrehajtását, Idősebb vendégeknek ideális edzőeszköz.     

4. GUMISZALAG                                                                        

Sokoldalúan felhasználható eszköz, minden testrész edzésére kiválóan alkalmas. Az eltérő színek eltérő nehézségi fokozatot jelölnek. Legnagyobb előnye, hogy mivel folyamatos ellenállást biztosít így használata közben izmaid folyamatosan dolgoznak is.

5. STEP LÉPCSŐ

Egy stabil dobogó, amelynek magasságát az edzés céljától és intenzitásától függően változtathatjuk. A step lépcső használatakor az egyik lábad mindig érintkezik a talajjal, vagy az eszköz felületével, ezért a lábaidat érő ütődés minimális. Kardio mozgások végzésére, gyakorlatok nehezítésére, felső test edzésére fekpadnak is használjuk.

6. OVERBALL

411sokhwsl._sy355_.jpg

 

A gömbforma és a rugalmas, puha gumianyag teszik használatát egyedivé, és ezen tulajdonságai révén a szokásostól eltérő ingereket tudunk közvetíteni vele izmaid számára.

7. FITTBALL                                 body-ball-cwiczenia-z-pilka-293419_origin.jpg

Egy nagy, levegővel töltött labda Vigyor  véleményem szerint ez az egyik legnagyszerűbb fitnesz eszköz, mivel megszámlálhatatlan felhasználási területe létezik. Használjuk erősítésre, zsírégetésre, instabil alátámasztásként a törzsizmok edzésére, egyensúly és a koordináció fejlesztésére, és fokozhatjuk vele rugalmasságodat is.          

8. SMR HENGER

images.jpg

Az SMR, azaz Self Myofascia Release, egy kompressziós, önmasszírozó eljárás neve. Magyarul az izompólya önmasszázsát, fellazítását jelenti, egy henger segítségével. Masszírozással, az izomfeszülés és a görcsök feloldhatóak. DE..számos gyakorlat végezhető vele, a masszírozáson kívül is Kacsintás

9. MEDICINLABDA

item_l_24170300_35352219.jpg

A medicinlabda, ahogy a neve is mutatja, eredetileg gyógyászati célokat szolgált, méghozzá már az ókori görögök és perzsák korában. Az európai orvostudomány atyja, Hippokratész állítólag kitömött állatbőrből készített nehéz labdákat pácienseinek, és létezik egy szintén régi legenda egy beteg uralkodóról, akit szintén labdával gyógyítottak meg. Mondhatni tehát, hogy ősi fitneszeszközről van szó, amit a mai napig alkalmaznak a sérüléseket követő rehabilitáció megsegítésére. A medicin- (vagy más néven fitneszlabda) emellett az erősítő és kondicionáló edzés felbecsülhetetlen eszköze!

10. BOKA/KÉZ-SÚLY 

32286.bb-982_body_sculpture.jpg

A kéz és lábsúlyt egy masszív tépőzárral lehet a bokádra és/vagy a csuklódra rögzíteni. Nagy előnyük, hogy hatékonyan támogatják az edzést, gyorsabban érheted el velük a kitűzött célt, akár fogyás, akár izmosodás lrgyen is. Kényelmesen és könnyen tudod használni őket, felvételük és levételük gyors és egyszerű.

11. BODY TRIMMER

              

Mell és combizom erősítésére szolgáló habszivaccsal bevont eszköz. Az erőkifejtés a karok összenyomásakor történik. Állva, ülő és fekvő helyzetben is nagyszerű gyakorlatok végezhetők vele.   

12. TWISTER                                                                                                      

Az oldalsó hasizmok, derék, fenék, comb formálásának vicces eszköze. Amikor használod olyan mintha táncolnál, riszálhatod a popsit bátran. Fejleszti az egyensúlyérzéket is.    

13. A TERMÉSZET EREJE                                                     exercise.jpg

Számos mozgásforma nagyobb örömmel és lelkesedéssel végezhető a szabad ég alatt (gyaloglás, futás, kerékpározás, power walking stb.) Az edzések végrehajtására céltól függően ugyanúgy megfelelő egy park, futópálya, erdő stb. Amennyiben van rá módunk, szívesen dolgozom szabadtéren veled is.

Az egyéni edzés során használt eszközöket mindig a Te saját céljaidhoz igazítom. Általánosságban azonban elmondhatom, hogy akkor igazán élvezetes és motiváló az edzés, ha változatos is, tehát a hatékonyság figyelembevételével igyekszem varriálni az eszközöket, hogy sose legyen unalmas az óra számodra Kacsintás                                                                                                                           

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 66
Heti: 21
Havi: 819
Össz.: 44 598

Látogatottság növelés
Oldal: Tornaeszközök
KRISZTATORNA - NŐI RETRO MOZGÁS ÉS- TORNASZOBA SZEGEDEN - © 2008 - 2019 - aerobicszeged.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: torna 50 felett nőknek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »